lauantai 22. marraskuuta 2008

Kohta minä menen


Vielä kuukausi aikaa vaellella ihmispaljoudessa, kuunnella kaunista japanin kieltä, nauttia hyvin toimivasta joukkoliikenteestä ja huomata edelleenkin oppivansa uusia asioita (tänäänkin keksin taas uuden hyvän junailureitin).

Sitten minä pakkaan tavarat ja lähden. Sanon heippa näille lapsille ja heidän vanhemmilleen ja monelle muulle mukavalle ihmiselle.

On jo pyydetty tulemaan takaisin sitten kun on valmis ja ehtinyt tehdä vähän töitäkin. Oikeisiin töihin tänne... Kyllä minä tahtoisin. Mutta tulevaisuudesta ei koskaan tiedä.

Mutta koska kuukauden päästä (tasan!) minä siis menen, niin jos joku haluaa esittää kuvatoiveita, on siihen tilaisuus NYT.

4 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Olisi ihanaa nähdä yömaisema! (onkohan siellä turvallista öisin...?) :)

17 neliötä kirjoitti...

Hmm...kaikki kiinnostaa :) mutta onko siellä jotain omituista, jopa rumaa? Tai onko sinulla lähiympäristössä jotain lempipaikkaa tai suosikkirakennusta?

Malla kirjoitti...

Kuten 17 neliötäkin, minuakin kiinnostaa ihan kaikki, mistä keksitkin kuvia ottaa. :) Mutta jos jotain erityistä keksisin, niin vaikka... laitetaanko Japanissa mitään joulukoristeita tai jouluvaloja esille ympäri kaupunkia? Jos laitetaan, haluaisin nähdä kuvia niistä!

Jään miettimään lisää toiveita. Tuntuu, että on niin paljon asioita, joista haluaisin nähdä kuvia, mutten nyt yhtäkkiä osaa nimetä niistä juuri mitään!

Anonyymi kirjoitti...

cores lindas.