torstai 3. heinäkuuta 2008

Väriä elämään








Siitä minä täällä pidän, että nämä käyttävät lempivärejäni muuhunkin kuin lasten vaatteisiin. Asuin kerran Suomessa muka-vaaleanpunaisessa talossa. Kerrostalon ensikertaa nähdessäni en edes huomannut sen väriä, niin haalea se oli. Nyt ihailen vaaleanpunaisia taloja, rappuja, tikapuita, päiväkoteja, busseja, betoniautoja ja vaikka mitä.

4 kommenttia:

17 neliötä kirjoitti...

kivoja kuvia! Japani kuulosta tosi jännältä paikalta...Irlannissakin löytyy kyllä jos jonkinmoista seinäväriä, tänne ne jotenkin sopii! :)

Marja kirjoitti...

Loistavaa, että löytyi joku toinenkin aikuinen, jonka lempiväri on vaaleanpunainen!

Tiina Tee. kirjoitti...

17 neliötä: Niin, mitenköhän nämä kaikki väritykset sopisivat Suomeen? Tosin onhan noita joitakin värikkäitäkin taloja, Vantaalla ainakin muistan usein matkustaneeni bussilla yhden värikkään talorykelmän ohi ja kovasti se piristytti harmaata maisemaa!

ilona: olet kolmas tuntemani ;) kävin nopeasti vilkaisemassa blogissasi, vaikutti niin suloiselta että sinne palaan paremmalla ajalla!

Malla kirjoitti...

Mukavia kuvia! Löysin jostakin kommenttilaatikosta blogiisi ja kiinnostuin heti - Japani on aina kuulunut niihin maihin, jonne ehdottomasti haluan joskus matkustaa. Voinko lisätä sinut blogini linkkilistalleni, jotta osaan tänne toistekin?