perjantai 12. syyskuuta 2008

Lomamuistoja II; Matkalla

Lomalle lähdettäessä oli aikaa. Ajelimme hissukseen rantareittiä. Pysähdyimme ihailemaan maisemia ja ottamaan valokuvia.





Yövyimme bisnes-hotellissa ja söimme aamupalaksi onigiri-susheja. Aamulla löysimme mutkien kautta yhteen Japanin kolmesta kauneimmasta puutarhasta ja vietimme siellä leppoisan tunnin vaellellen ja ihastellen. Näimme paljon puiston työntekijöitä hauskoissa hatuissaan, pari ulkomaalaista turistia, yhden bisnesmiehen kiireisenä salkkunsa kanssa [ehtiköhän hän lainkaan nauttia puiston kauneudesta ja rauhasta?] ja ehkä muitakin ihmisiä, joita kuitenkaan ei oikeastaan edes huomannut. Kannatti olla ajoissa liikenteessä, koska kun me jo olimme lähdössä pois, saapui paikalle iso japanilainen turistilauma, joka kiltisti kipitti oppaansa perässä suurena ryhmänä.








Lomalta palatessa ajoimme suurimman osan matkasta vesisateessa ja pysähdyimme vain vessaan, syömään ja kahville.

4 kommenttia:

17 neliötä kirjoitti...

Todella hienoja maisemia! Japani on kyllä maa, mihin pitäisi matkustaa! Jotenkin ymmärrän netittömyyden ongelmaasi, mitä aikaisemmassa postauksessa kuvasit, sillä itsellänikin koko kesä oli täynnä taukoja netistä. Nyt tietokoneeni on kokonaan rikki, joten on sellainen orpo olo, kun ei voi tarkistaa asioita, lukea sähköpostia ja katsoa blogeja yhtä usein kuin normaalisti. Vaikka ulkomailla ollessa välillä tuli myös mukavan rento fiilis, kun sai kaikessa rauhassa keskittyä muihin juttuihin :)

Malla kirjoitti...

Upeita, upeita maisemia. Ihana nähdä tällainenkin puoli Japanista - yleensä Japanista tulee vain mieleen kaikki suurkaupungit ja niiden vilinä.

Ihanaa, että olet taas linjoilla! Harmittelinkin, kun blogisi oli niin hiljainen. Nettiongelmat ovat surkeita!

Liivia kirjoitti...

KAUNISTA! Nyt haluan ma Japaniin!

Kiva blogi muutenkin, jään seuraamaan.

Tiina Tee. kirjoitti...

Näitä maisemia olisi kyllä itsekin katsellut pidempään!